Serviciul de colectare ulei alimentar uzat

Asociația Naturas et Civitas oferă gratuit persoanelor fizice (cetățenilor) din orașul Cluj-Napoca serviciul de colectare a uleiului de gătit uzat. Unde se poate face colectarea?

  • La oricare din Benzinăriile Mol din Cluj, cu excepția celei de pe Calea Turzii, există puncte de colectare. Vă puteți duce cu recipientul la acestea pentru predare. Vedeți harta punctelor de colectare aici.
  • La liceul Waldorf din Cluj (str. Sergiu Celibidache nr. 8-12)
  •  Acasă la dumneavoastră: În anumite blocuri în care există deja un contract cu asociația de locatari. În aceste blocuri există un recipient instalat în scara blocului sau în alte spații comune accesibile. Odată ce recipientul se umple, persoana responsabilă ne va contacta pentru a-l colecta. Dacă vreți să aduceți acest serviciu și în blocul dumneavoastră, sunați la 0752 56 25 68 (persoană de contact Torok Karoly) și veți primi toate detaliile necesare.
  • În Piatra Neamț în cadrul  cantinelor Colegiul Tehnic ‘Gheorghe Cartianu’ și Colegiului Național de Informatică care sunt deschise pentru public

Pentru a afla cum anume să colectați uleiul și de ce e bine să faceți acest lucru, vizitați secțiunea cu informații despre colectarea uleiului.